zajednicka

CERIĆ – PROSLAVLJENI BRAČNI JUBILEJI

U prepunoj filijalnoj crkvi sv. Katarine u Ceriću, 12. studenoga 2017. na 32. nedjelju kroz godinu, svoju vjernost posvjedočili su bračni parovi koji su ove godine slavili neki od svojih bračnih jubileja.

 

zajednička

 

Pedesest i petu godišnjicu braka proslavili su Ruža i Stipan Sučić; četrdeset i petu obljetnicu braka Vesna i Blaž Matančević ; četrdesetu obljetnicu Katica i Marko Dakić, Marija i Ivan Bunić ; trideset i petu Blaženka i Drago Mrkonjić, Slavica i Željko Podoreški; tridesetu Lidija i Antun Štivić; dvadeset i petu Jasna i Josip Budić, Mirela i Darko Hranić, Jelica i Miroslav Štivić, Vesna i Branko Vrselja; desetu obljetnicu Janja i Andrija Andreić, Ivana i Ivica Matančević.

 

Svetu misu u zajedništvu svih okupljenih predvodio je župnik vlč. Slavko Vranjković koji je u svojoj propovijedi istaknuo da bračni parovi koji danas slave svoje jubileje pokazatelj su svima nama da je moguće živjeti u ljubavi, vjernosti i praštanju. Oni su danas došli Bogu zahvaliti za dar ustrajnoga zajedničkoga života i zamoliti da ih i dalje prati svojim blagoslovom i zaštitom.

Pedeset godina zajedništva proslavili su Danica i Ivan Bušnja, Anica i Šimun Jakopiček, Marija i Luka Matoš, Andjelka i Mirko Pajtak

 

Ivan i Danica r. Maslov vjenčali su se u Ceriću. Bog ih je u zajedničkom životu obdario s dvoje djece, imaju četvero unučadi.

 

ivan danica maslov

 

Šimun i Anica r. Marković vjenčali su se u Ceriću. Bog ih je u zajedničkom životu obdario s dvoje djece, imaju dvoje unučadi i dvoje praunučadi.

 

simun anica markovic

 

Luka i Marija r. Samardžija vjenčali su se u Brodskom Stupniku. Bog ih je u zajedničkom životu obdario s dvoje djece, imaju četvero unučadi.

 

lika marija samardija

 

Mirko i Andjelka r. Zvonarek vjenčali su se u Stipanovcima. Bog ih je u zajedničkom životu obdario s dvoje djece, imaju četvero unučadi.

 

Svojom skladnom pjesmom svetu misu obogatio je naš zbor „Credo“. Nakon svete mise bračnim parovima vlč. Vranjković je uručio prigodne zahvalnice i cvijeće.

Proslavi bračnih jubileja i ove godine prigodnim darovima pridružila se i Općina Nuštar: bračnim parovima koji su slavili pedeset godina bračnog zajedništva uručene su prigodne slike, a ostalim bračnim parovima donačelnik općine gosp. Drago Mrkonjić uručio je licitarska srca.