maslov1

PROSLAVLJENI BRAČNI JUBILEJI U CERIĆU

U filijalnoj crkvi sv. Katarine u Ceriću, na 31. nedjelju kroz godinu svoju vjernost posvjedočili su bračni parovi koji su ove godine slavili obljetnice: četrdesetpetu obljetnicu Ruža i Ivan Orlovčić, četrdesetu Katica i Ivan Štivić, trideset i petu Biserka i Stevo Balog, Olga i Vlatko Car, dvadesetu Andrea i Danko Kljunić te petu obljetnicu Katarina i Antonio Artuković.

Pedesetu obljetnicu slavili su:

Đurđica (r. Milešić) i Ivan Maslov. Vjenčali su se u Ceriću 2. siječnja 1971. godine. U zajedničkom životu Bog ih je obradio s troje djece i četvero unučadi.

 

 

maslov1

 

Marija (r. Šimunović) i Ivan Slaviček. Vjenčali su se u Ceriću 1971. godine. U zajedničkom životu Bog ih je obdario s četvero djece i desetero unučadi.

 

 

slavicek1

 

Svetu misu u zajedništvu svih okupljenih predvodio je župnik vlč. Slavko Vranjković koji je u svojoj propovijedi istaknuo zahvalnost za godine ustrajnog, vjernog i požrtvovnog zajedničkog života ovogodišnjih slavljenika. Oni su nam primjer kako zajedno ruku uz ruku živjeti radost i tugu, žalost i tjeskobu te kod ponekih i bolest. Njihov primjer neka bude poticaj budućim bračnim parovima kao uzor istinskog predanja u življenju zavjeta koje su izrekli i po kojima danas žive.

 

 

svi1

 

Proslavi bračnih jubileja i ove godine pridružila se i Općina Nuštar darujući naše slavljenike prigodnim poklonima.